A Budapesti Központ munkatársai

Dr. Germán Györgyi
Távtanulási Központ igazgató

Eredetileg magyar-német szakos középiskolai tanár, külgazdasági szakfordító-szaktolmács végzettségű vagyok. Hosszú pályafutásom alatt különböző felsőoktatási intézményekben szereztem oktatási, oktatásszervezési tapasztalatot, 2012 óta mindezt a Budapesti Távtanulási Központ vezetőjeként kamatoztatom. A Hageni Távegyetemnek missziója Magyarországon, hogy a németül jól tudó, munka mellett önállóan tanulni akarókat egyetemi végzettséghez segítse, s én ebben nagyon lelkesen veszek részt, mert szerintem szuper dologba vágják a fejszét.

Felelős vagyok a hallgatók toborzásáért, megtartásáért, a Hageni Távegyetem és a magyar felsőoktatási intézmények közötti kapcsolatok kiépítéséért. Találkozhatunk állásbörzéken, kiállításokon, pályaválasztási orientációs rendezvényeken, nyílt napokon.

Nemcsak az egyetem rugalmas, hanem én is: bármely elérhetőségen is lépünk kapcsolatba, a Hageni Távegyetemmel kapcsolatos minden kérdésben szívesen segítek rund um die Uhr.

E-mail: gyorgyi.german@fernuni-hagen.de
Telefon: +36-1-411-0938
Mobil: +36-20-320-8113

Stefán Krisztina
Hallgatói és marketing referens

Nemzetközi tanulmányok szakértő és közgazdász, Y generációs munkatárs aki miatt babzsákokat vettünk a Központba, önképzett marketinges és menthetetlen kutyamániás. A Távegyetem (élő!) kabalakutyájának, Cipónak a gazdája.

A Hageni Távegyetem Budapesti Központ az első valódi munkahelyem, 2013 óta dolgozom itt. Én vagyok a tanulmányi osztály egyik tengerésze, aki (ha a hallgatónk leszel) a századik e-mailed is kedvesen fogja megválaszolni és garantáltan emlékezni fog a nevedre.

Györgyivel közösen én készítem elő a Központ megjelenéseit, rakom össze a marketing anyagait. Többek között tőlem hallgathatjátok meg minden félévkezdő legunalmasabb (ám nagyon hasznos) előadását az egyetem virtuális tereiről.

Találkozhatunk (az online és személyes) fogadóórákon, az állásbörzéken, egyetemeken és egyéb rendezvényeken. Ha Cipóval szeretnél találkozni, akkor mindenképp a személyes fogadóórákban gyere! 🙂

E-mail: krisztina.stefan@fernuni-hagen.de
Telefon.: +36-1-411-0939
Mobil: +36-70-409-5439

Fodor Kinga
Tanulmányi és marketing referens

2016-ban diplomáztam az Andrássy Gyula Egyetem kultúrdiplomácia mesterszakán, majd egy rövidebb németországi, valamint egy hosszabb kanadai kitérő után 2017 szeptemberében kezdtem el dolgozni a Német Felsőoktatási Információs Központnál (DAAD). Innen már jóval rövidebb út vezetett a FernUnihoz – csupán a folyosó egyik végéről kellett átköltöznöm a másikra – és 2018 augusztusa óta már hivatalosan is erősítem a Budapesti Központ csapatát.

Elsősorban a marketing tevékenységekbe kapcsolódtam be, de a fogadóórákon, állásbörzéken és egyéb oktatási rendezvényeken is találkozhatsz velem, valamint a Német.Karrier.Siker. kampány kapcsán is értekezhetünk.

Ha szeretnél beszélni velem, keresd azt az irodát, ahol a legmagasabb az egy asztalra eső flamingók száma és megtalálsz…  de írhatsz e-mailt is, vagy hívhatsz telefonon!

E-mail: kinga.fodor@fernuni-hagen.de
Telefon.: +36-1-411-0939
Mobil: +36-70-628-7282

ELÉRHETŐSÉGEK

Kapcsolat
Cím:
1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. A épület IV. emelet

Tel.: +36-1-411-0938; +36-1-4110939

E-mail: budapest@fernuni-hagen.de

Fogadóórák

Hétfő: 11:00 – 14:00

Kedd: 14:00 – 18:00

Csütörtök: 11:00 – 18:00

Térkép

Írj nekünk!

Válassz egyet a felsorolt lehetőségek közül!