Stefán Krisztina | hallgatói és marketingreferens

Nemzetközi kapcsolatok szakértő és közgazdász, Y gene-
rációs munkatárs, aki miatt babzsákok kerültek a Központba, önképzett marketinges, és menthetetlen kutyamániás. A Távegyetem (élő!) kabalakutyájának, Cipónak a gazdája. 2013 óta dolgozik a Hageni Távegyetem Budapesti Központjában, a tanulmányi osztály egyik tengerészeként, aki a hallgatók századik e-mailjét is kedvesen válaszolja meg, és garantáltan emlékszik mindenki nevére. Tőle hallható többek között minden félév egyik legunalmasabb (de annál hasznosabb) előadása az egyetem virtuális tereiről.

E-mail: krisztina.stefan@fernuni-hagen.de
Telefon: +36 1 411 0939
Mobil: +36 70 409 5439
John Emese | Távtanulási Központ igazgató

Eredetileg történelem-német szakon végzett, közgazdasági tanulmányokat is folytatott, majd mintegy húsz évet töltött a felnőttképzésben, főleg készségfejlesztési területen. 2021 júniusa óta igyekszik a Budapesti Távtanulási Központ vezetőjeként megnyerni az élethosszig tartó tanulásnak mindenkit, aki kellő nyelvismerete mellett elég elhatározást is érez magában. Többek között a hallgatók toborzásáért és megtartásáért felel, de az ő asztala a Hageni Távegyetem és magyar partnerei közötti kapcsolatok ápolása is. Az online formát nemcsak az oktatásban és a munkavégzésben, de a hallgatókkal való kapcsolattartásban is rendkívül fontosnak tartja.

E-mail: emese.john@fernuni-hagen.de
Telefon: +36 1 411 0938
Mobil: +36 30 350 0475
Veress Kata | tanulmányi és marketingreferens

Fordító, szerkesztő és tolmács, a tanulmányi osztály kettes számú tengerésze, aki a német vizeken kívül sokat mozog skandináv felségterületen is. A Központnál főleg renddel kapcsolatos feladatokat lát el: honlapot frissít, szövegeket gyomlál, és papírokat rendezget, de mentoris kérdésekben is őt érdemes keresni. Időnként azért megvillantja a kreativitását (elvégre egy napon született Krisztivel!), és előszeretettel babrál kiadványszerkesztéssel vagy éppen videómachinálással.

E-mail: kata.veress@fernuni-hagen.de
Telefon: +36 1 411 0939
Mobil: +36 70 628 7282