Veress Kata | tanulmányi és marketingreferens

Szak- és műfordító, szerkesztő és lean szolgáltatás-fejlesztő, a tanulmányi osztály énekes tengerésze, aki a német vizeken kívül sokat mozog skandináv felségterületen is. A központnál főleg renddel kapcsolatos feladatokat lát el: honlapot frissít, szövegeket gyomlál, és papírokat rendezget, de mentoris kérdésekben is őt érdemes keresni. Gyakran megvillantja a kreativitását és előszeretettel babrál kiadványszerkesztéssel vagy éppen videókkal.

E-mail: kata.veress@fernuni-hagen.de
Mobil: +36 70 628 7282
John Emese | Távtanulási Központ igazgató

Eredetileg történelem-német szakon végzett, közgazdasági tanulmányokat is folytatott, majd mintegy húsz évet töltött a felnőttképzésben, főleg készségfejlesztési területen. 2021 júniusa óta igyekszik a Budapesti Távtanulási Központ vezetőjeként megnyerni az élethosszig tartó tanulásnak mindenkit, aki kellő nyelvismerete mellett elég elhatározást is érez magában. Többek között a hallgatók toborzásáért és megtartásáért felel, de az ő asztala a Hageni Távegyetem és magyar partnerei közötti kapcsolatok ápolása is. Az online formát nemcsak az oktatásban és a munkavégzésben, de a hallgatókkal való kapcsolattartásban is rendkívül fontosnak tartja.

E-mail: emese.john@fernuni-hagen.de
Mobil: +36 30 350 0475
Benedek Péter | hallgatói és marketingreferens

Pedro a face-to-face kommunikáció és a vitakultúra-fejlesztés mestere. A Hageni Távegyetem Budapesti Központjánál egyrészt a hallgatói élményért felelős, másrészt kommunikációs workshopokkal pezsdíti fel az egyetemi életet, hogy a hallgatók a mindennapi szituációkban könnyen alkalmazható készségeket sajátíthassanak el: retorika, logikai érvelés, értő figyelem, együttműködés.

E-mail: peter.benedek@fernuni-hagen.de
Mobil: +36 70 604 7700